Wanneer je accommodaties bij Huntu Homes boekt, ga je akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Lees onze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat je boekt. Om een boeking te garanderen is een geldige creditcard/pinpas vereist. Deze garantie kan op vertrouwelijke wijze worden gegeven via een beveiligde server op het moment dat je een boeking maakt.

Door jouw boeking te voltooien, ga je akkoord met de voorwaarden en kosten die verband houden met het door jou geselecteerde tarief en de algemene voorwaarden voor het gebruik van deze website. Raadpleeg onze Privacyverklaring voor informatie over onze gegevensverzameling en gebruikspraktijken.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden

De veiligheid van gasten is voor ons het allerbelangrijkste. Wij hechten veel waarde aan het bescherming van jouw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met de door jou verstrekte persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk om jouw boeking te verwerken en te bevestigen; deze informatie kan worden verzameld in een persoonlijk profiel. Ook kunnen we informatie verzamelen om betalingen correct te kunnen verwerken.

De informatie die jij ons verstrekt, kan worden gebruikt om:
- Contact met je op te nemen als er een wijziging is in jouw boeking
- Een profiel aan te maken om je te helpen bij verdere boekingen die je maakt
- Om je per e-mail op de hoogte te stellen, als je hiermee hebt ingestemd bij de registratie op onze website, over onze speciale aanbiedingen en promoties die voor jou relevant kunnen zijn.

De door jou verstrekte informatie kan bekend worden gemaakt aan andere partijen die een contractuele relatie hebben met Huntu Homes, zoals banken en dienstverleners. Huntu Homes kan wettelijke verplichtingen hebben om de door u aan het hotel verstrekte informatie openbaar te maken.

PRIVACYVERKLARING

Boekingen moeten worden gemaakt door het boekingsformulier op onze website volledig in te vullen. De boeking is succesvol als de pagina 'Bedankt! Jouw boeking is bevestigd' verschijnt en per e-mail de boekingsbevestiging van info@huntuhomes.com hebt ontvangen.

Zorg ervoor dat je de betaling tijdens het boeken regelt. Jouw boeking wordt automatisch geweigerd als de betaalpoging mislukt. Wanneer we de betaling ontvangen hebben, zullen we samen met de boekingsbevestiging een betalingsbewijs verstrekken met informatie over jouw boeking, waaronder de in- en uitcheckdatum, uit-en insluitingen, resterende betalingen, etc.


BOEKINGSPROCEDURE

Alle boekingen worden vanaf aankomst- tot vertrekdatum, zoals vermeld in het boekingssysteem, in goeder trouw vastgehouden, tegen het tarief dat werd bepaald op het moment van boeken. De volledige betaling van de boeking moet vóór aankomst door Huntu Homes zijn ontvangen. Je verklaart dat je meerderjarig bent; dat alle gegevens die je verstrekt als onderdeel van het boekingsproces en het betalingsproces correct zijn; dat de gebruikte creditcard/pinpas van jou is; en dat er voldoende middelen zijn om de kosten van de accommodaties en andere producten en diensten te dekken.


BEVESTIGDE BOEKINGEN

Wanneer de gast een accommodatie boekt, dient de gast direct de betaling in orde te maken om te boeking te voltooien.  Op alle accommodaties is een toeristenbelasting van 7% van toepassing. De betaling van de toeristenbelasting en borg dienen direct tijdens het boeken te worden voldaan.

De kosten voor een wekelijkse schoonmaak en eindschoonmaak zijn ook verplicht en dienen bij aankomst in Nafl. contant betaald te worden. Deze kosten variëren per accommodatie en zijn als volgt:
Voor onze twee 2-persoons appartementen Drumi en Luna wordt 65 Nafl. per week voor de schoonmaak en 128 Nafl. voor de eindschoonmaak gerekend. Voor ons 7-persoons familiehuis Ohana wordt 170 Nafl. per week voor de schoonmaak en 340 Nafl. voor de eindschoonmaak gerekend. 

BETALING

Wij hanteren de volgende betaalmethoden om een accommodatie te boeken: Creditcard, iDEAL, Bancontact.
De kosten voor de wekelijkse schoonmaak en eindschoonmaak en dienen bij aankomst contant betaald te worden in Nafl.


betaalmethoden

De meest nauwkeurige bron van onze officiële tarieven en prijzen vind je op onze officiële website; www.huntuhomes.com. Tarieven en prijsinformatie uit deze bron zijn de beste prijs die kan worden toegepast op accommodaties van Huntu Homes.

ACCOMMODATIE TARIEVEN EN PRIJZEN

Alle prijzen zijn vermeld en dienen te worden betaald in Euro's (EUR), tenzij aangegeven in Nafl.
Tarieven zijn gebaseerd op het standaard aantal personen van de accommodatie, zoals aangegeven in de omschrijving van de betreffende accommodatie.
De dagelijkse accommodatieprijzen zullen zonder voorafgaande kennisgeving fluctueren en veranderen, afhankelijk van; seizoen, beschikbaarheid, speciale aanbiedingen en andere voorwaarden. Om op de hoogte te blijven dien je regelmatig de nieuwste tarieven en beschikbaarheid voor de door jou gewenste verblijfsdata op deze website te controleren om de uiteindelijk geldende prijs te zien.
Alle prijzen, inclusief speciale prijsaanbiedingen die jou via website, e-mail of telefoon worden verstrekt, hebben altijd een beperkte geldigheid. Er moet een boeking worden gemaakt om de aanbieding te claimen voordat deze vervalt.

Beleid voor extra kinderen en gasten:
Wanneer de accommodatie het toelaat, is het mogelijk om een extra volwassene of kind als gast toe te voegen. De prijzen hiervoor zijn als volgt:

2-persoons appartementen Drumi en Luna:
- extra volwassene: € 30 / nacht
- babybedje op aanvraag: € 5 / nacht

7-persoons familiehuis Ohana:
- extra babybedje op aanvraag: € 5 / nachtPRIJSWEERGAVE EN PROMOTIE

Gasten moeten eventuele wijzigingen of annuleringen schriftelijk aanvragen per e-mail aan info@huntuhomes.com. In de e-mail moeten duidelijk de boekingsdatum, naam en boekingsnummer worden vermeld.
De volgende annuleringskosten zijn van toepassing:
Annulering meer dan 60 dagen voor de incheckdatum is kosteloos. Het volledige boekingsbedrag zal worden teruggestort op jouw rekening.
Bij annulering tussen 30 en 60 dagen voor de incheckdatum rekenen wij 50% van het boekingsbedrag. 
Bij annulering tot 30 dagen voor de incheckdatum rekenen wij 100% van het boekingsbedrag. 
No Show - Bij annulering op de incheckdag / tijdens uw verblijf / no show rekenen wij 100% van het totale boekingsbedrag.

WIJZIGINGEN OF ANNULERING/NO SHOW BELEID

Huntu Homes is niet verantwoordelijk voor annuleringen van boekingen en verkorte verblijven als gevolg van overmacht/overmacht of omstandigheden buiten de controle van Huntu Homes, waaronder overstromingen, aardbevingen, explosies, branden, burgerlijke ongehoorzaamheid, oorlog, epidemieën/pandemieën, wetten die niet van kracht zijn vanaf de datum van deze overeenkomst, arbeidsconflict of schorsing door derden. Bovendien is Huntu Homes niet aansprakelijk voor het niet nakomen van haar afspraken en andere verplichtingen onder dezelfde omstandigheden. In dergelijke gevallen moet Huntu Homes een redelijke verlenging van de tijd krijgen om verplichtingen of afspraken na te komen.
Herschikking (omboeking) of andere regelingen kunnen, naar eigen goedkeuring van Huntu Homes, worden overwogen zonder omboekingskosten, maar afhankelijk van beschikbaarheid en binnen zes (6) maanden vanaf het moment van boeking. De tarieven op het moment van boeken zijn van toepassing, maar als er een verandering plaatsvindt van seizoen (van mid- naar hoog- of piekseizoen of van hoog- naar piekseizoen), wordt het prijsverschil geïnd.

overmacht

When booking a Huntu Homes accommodation, a deposit is required. This must be paid during the process of booking online. The deposit will be refunded after inspection of the accommodation at check-out. The amount of the deposit is as follows: 2-person apartments Drumi and Luna: €350; 7-person family home Ohana: €1250.

If any damage or damage occurs to the accommodation due to the guest's actions, intentional or not, then we ask you to report it to our caretaker so that we can repair the damage as soon as possible and we reserve the right to add the cost of replacing or repairing items to the guest's bill at check out. For the avoidance of doubt damage/damage includes, but is not limited to, permanent stains, cigarette burns, rips, scratches or other damage to furniture and soft furnishings. Failure to provide a security Deposit may result in the rejection of the booking, without a refund.

BORG VOOR EVENTUELE SCHADE OF VERLIEZEN

- Inchecken kan vanaf 16:00 uur
- Uitchecktijd is 11:00 uur
Op verzoek is laat uitchecken mogelijk.

CHECK-IN / CHECK-OUT TIJDEN

Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor verlies of schade aan persoonlijke uitrusting en eigendommen tijdens uw verblijf bij Huntu Homes of tijdens uw deelname aan activiteiten tijdens uw bezoek aan Curaçao. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen, extra kosten of ongemakken die direct of indirect kunnen worden veroorzaakt door gebeurtenissen buiten onze controle, zoals vertragingen bij de aankomst van internationale vluchten, burgerlijke onlusten, branden, overstromingen, ongewoon slecht weer, Gods lot, overheidsacties of het falen van een machine of uitrusting.

VERANTWOORDELIJKHEID

Roken is nergens in de accommodaties toegestaan. Gasten kunnen echter buiten de accommodatie/parkeerplaats roken. Op verzoek zijn er asbakken beschikbaar voor de gasten.

Als gasten in de accommodatie roken, zal de volledige borg in rekening worden gebracht en dus 0% van de borg worden terugbetaald, ter dekking van de kosten voor het schoonmaken van het airconditioningsysteem en het ontsmetten van het meubilair, etc. Het management van Huntu Homes behoudt zich het recht voor om de hoofdgast te vervolgen voor eventuele extra kosten als een gevolg van het moeten verplaatsen van toekomstige gasten terwijl de villa wordt schoongemaakt.


ROOKBELEID

Insecten en ongedierte zullen zeker voorkomen in het tropische klimaat van Curaçao. Dit is normaal en de beheerder zal actie ondernemen om het probleem volledig te verhelpen. Neem zo snel mogelijk contact op met de beheerder van Huntu Homes als je problemen ondervindt met insecten of ongedierte, zij zal gelijk handelen. Het niet tijdig melden van een probleem kan door de gast niet als een reden worden beschouwd om schadevergoeding te vorderen.


INSECTEN & PLAGEN

Het is alle gasten en leden van hun entourage niet toegestaan illegale stoffen, ontvlambare vloeistoffen of andere explosieven of voorwerpen die gevaarlijk worden geacht voor het leven, ledematen of eigendommen in het hotel te gebruiken of mee te nemen.

DRUGS & GEVAARLIJKE MATERIALEN

Het wordt sterk aanbevolen om een reisverzekering af te sluiten die eventuele verliezen tijdens jouw vakantie dekt, inclusief ziekte, letsel, overlijden, schade, verlies en annulering.
Huntu Homes is onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk voor het vervangen of retourneren van ongebruikte delen van de accommodatie en andere gerelateerde diensten.
Huntu Homes is niet verantwoordelijk voor enige schade, verlies, letsel en overlijden geleden door gasten die zowel binnen als buiten de accommodatie verblijven.
Hoewel wij ons uiterste best doen om de juistheid van de informatie op onze website te garanderen, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen en aanpassingen die door het management worden aangebracht.
Huntu Homes is niet verantwoordelijk voor verlies en schade aan de persoonlijke bezittingen van gasten en bezoekende gasten, inclusief de auto en persoonlijke bezittingen die daarin zijn achtergelaten.

AANSPRAKELIJKHEID

Wij streven ernaar om al onze gasten een comfortabele omgeving te bieden. Houd er rekening mee dat onze accommodaties zich in een woonwijk bevinden en dat er relevante geluids- en functiebeperkingen gelden. Er worden op geen enkel moment feestjes of lawaai geaccepteerd, tenzij dit vooraf is afgesproken. Volg deze regels om uitzetting uit Huntu Homes te voorkomen in geval van klachten.

anderen

Deze Algemene Voorwaarden vallen in alle opzichten onder de Nederlandse wet en eventuele juridische stappen die voortvloeien uit het contract zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in dat land. Wij zijn niet aansprakelijk, op grond van een onrechtmatige daad of contract, voor enige schade of verlies geleden of opgelopen door bezoekers, met inbegrip van directe, gevolg-, incidentele, speciale of indirecte schade, die voortvloeit uit of direct of indirect voortvloeit uit: Internationale vluchtvertragingen, eventuele overheidsbeperkingen, oorlogsstakingen, vakbondsacties, rellen, natuurrampen of enige andere gebeurtenis of omstandigheid buiten onze controle.

Als je vragen hebt over dit privacybeleid of de voorwaarden, neem dan contact met ons op via e-mail: info@huntuhomes.com.

REGELGEVING

Algemene Voorwaarden

Wanneer je accommodaties bij Huntu Homes boekt, ga je akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Lees onze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat je boekt. Om een boeking te garanderen is een geldige creditcard/pinpas vereist. Deze garantie kan op vertrouwelijke wijze worden gegeven via een beveiligde server op het moment dat je een boeking maakt.

Door jouw boeking te voltooien, ga je akkoord met de voorwaarden en kosten die verband houden met het door jou geselecteerde tarief en de algemene voorwaarden voor het gebruik van deze website. Raadpleeg onze Privacyverklaring voor informatie over onze gegevensverzameling en gebruikspraktijken.

Algemene voorwaarden

De veiligheid van gasten is voor ons het allerbelangrijkste. Wij hechten veel waarde aan het bescherming van jouw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met de door jou verstrekte persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk om jouw boeking te verwerken en te bevestigen; deze informatie kan worden verzameld in een persoonlijk profiel. Ook kunnen we informatie verzamelen om  betalingen correct te kunnen verwerken.

De informatie die jij ons verstrekt, kan worden gebruikt om:
- Contact met je op te nemen als er een wijziging is in jouw boeking
- Een profiel aan te maken om je te helpen bij verdere boekingen die je maakt
- Om je per e-mail op de hoogte te stellen, als je hiermee hebt ingestemd bij de registratie op onze website, over onze speciale aanbiedingen en promoties die voor jou relevant kunnen zijn.

De door jou verstrekte informatie kan bekend worden gemaakt aan andere partijen die een contractuele relatie hebben met Huntu Homes, zoals banken en dienstverleners. Huntu Homes kan wettelijke verplichtingen hebben om de door u aan het hotel verstrekte informatie openbaar te maken.

privacyverklaring

Boekingen moeten worden gemaakt door het boekingsformulier op onze website volledig in te vullen. De boeking is succesvol als de pagina 'Bedankt! Jouw boeking is bevestigd' verschijnt en per e-mail de boekingsbevestiging van info@huntuhomes.com hebt ontvangen.

Zorg ervoor dat je de betaling tijdens het boeken regelt. Jouw boeking wordt automatisch geweigerd als de betaalpoging mislukt.
Wanneer we de betaling ontvangen hebben, zullen we samen met de boekingsbevestiging een betalingsbewijs verstrekken met informatie over jouw boeking, waaronder de in- en uitcheckdatum, uit-en insluitingen, resterende betalingen, etc.

boekingsprocedure

Alle boekingen worden vanaf aankomst- tot vertrekdatum, zoals vermeld in het boekingssysteem, in goeder trouw vastgehouden, tegen het tarief dat werd bepaald op het moment van boeken. De volledige betaling van de boeking moet vóór aankomst door Huntu Homes zijn ontvangen. Je verklaart dat je meerderjarig bent; dat alle gegevens die je verstrekt als onderdeel van het boekingsproces en het betalingsproces correct zijn; dat de gebruikte creditcard/pinpas van jou is; en dat er voldoende middelen zijn om de kosten van de accommodaties en andere producten en diensten te dekken.

bevestigde boekingen

Wanneer de gast een accommodatie boekt, dient de gast direct de betaling in orde te maken om te boeking te voltooien. Op alle accommodaties is een toeristenbelasting van 7% van toepassing. De betaling van de toeristenbelasting en borg dienen direct tijdens het boeken te worden voldaan.

De kosten voor een wekelijkse schoonmaak en  eindschoonmaak zijn ook verplicht en dienen bij aankomst in Nafl. contant betaald te worden. Deze kosten variëren per accommodatie en zijn als volgt:
Voor onze twee 2-persoons appartementen Drumi en Luna wordt 65 Nafl. per week voor de schoonmaak en  128 Nafl voor de eindschoonmaak gerekend. Voor ons 7-persoons familiehuis Ohana wordt 170 Nafl. per week voor de schoonmaak en 340 Nafl. voor de eindschoonmaak  gerekend. 

betaling

Wij hanteren de volgende betaalmethoden om een accommodatie te boeken: Creditcard, iDEAL, Bancontact.
De kosten voor de wekelijkse schoonmaak en  eindschoonmaak dienen bij aankomst contant betaald te worden in Nafl.betaalmethoden

De meest nauwkeurige bron van onze officiële tarieven en prijzen vind je op onze officiële website; www.huntuhomes.com. Tarieven en prijsinformatie uit deze bron zijn de beste prijs die kan worden toegepast op accommodaties van Huntu Homes.


Accommodatie tarieven en prijzen

Alle prijzen zijn vermeld en dienen te worden betaald in Euro's (EUR), tenzij aangegeven in Nafl.
Tarieven zijn gebaseerd op het standaard aantal personen van de accommodatie, zoals aangegeven in de omschrijving van de betreffende accommodatie.
De dagelijkse accommodatieprijzen zullen zonder voorafgaande kennisgeving fluctueren en veranderen, afhankelijk van; seizoen, beschikbaarheid, speciale aanbiedingen en andere voorwaarden. Om op de hoogte te blijven dien je regelmatig de nieuwste tarieven en beschikbaarheid voor de door jou gewenste verblijfsdata op deze website te controleren om de uiteindelijk geldende prijs te zien.
Alle prijzen, inclusief speciale prijsaanbiedingen die jou via website, e-mail of telefoon worden verstrekt, hebben altijd een beperkte geldigheid. Er moet een boeking worden gemaakt om de aanbieding te claimen voordat deze vervalt.

Beleid voor extra kinderen en gasten:
Wanneer de accommodatie het toelaat, is het mogelijk om een extra volwassene of kind als gast toe te voegen. De prijzen hiervoor zijn als volgt:

2-persoons appartementen Drumi en Luna:
- extra volwassene: € 30 / nacht
- babybedje op aanvraag: € 5 / nacht

7-persoons familiehuis Ohana:
- extra babybedje op aanvraag: € 5 / nacht

prijsweergave en promotie

Gasten moeten eventuele wijzigingen of annuleringen schriftelijk aanvragen per e-mail aan info@huntuhomes.com. In de e-mail moeten duidelijk de boekingsdatum, naam en boekingsnummer worden vermeld.
De volgende annuleringskosten zijn van toepassing:
Annulering meer dan 60 dagen voor de incheckdatum is kosteloos. Het volledige boekingsbedrag zal worden teruggestort op jouw rekening.
Bij annulering tussen 30 en 60 dagen voor de incheckdatum rekenen wij 50% van het boekingsbedrag. 
Bij annulering tot 30 dagen voor de incheckdatum rekenen wij 100% van het boekingsbedrag. 
No Show - Bij annulering op de incheckdag / tijdens uw verblijf / no show rekenen wij 100% van het totale boekingsbedrag. 

WIJZIGINGEN OF ANNULERING/NO SHOW
BELEID

Huntu Homes is niet verantwoordelijk voor annuleringen van boekingen en verkorte verblijven als gevolg van overmacht/overmacht of omstandigheden buiten de controle van Huntu Homes, waaronder overstromingen, aardbevingen, explosies, branden, burgerlijke ongehoorzaamheid, oorlog, epidemieën/pandemieën, wetten die niet van kracht zijn vanaf de datum van deze overeenkomst, arbeidsconflict of schorsing door derden. Bovendien is Huntu Homes niet aansprakelijk voor het niet nakomen van haar afspraken en andere verplichtingen onder dezelfde omstandigheden. In dergelijke gevallen moet Huntu Homes een redelijke verlenging van de tijd krijgen om verplichtingen of afspraken na te komen.
Herschikking (omboeking) of andere regelingen kunnen, naar eigen goedkeuring van Huntu Homes, worden overwogen zonder omboekingskosten, maar afhankelijk van beschikbaarheid en binnen zes (6) maanden vanaf het moment van boeking. De tarieven op het moment van boeken zijn van toepassing, maar als er een verandering plaatsvindt van seizoen (van mid- naar hoog- of piekseizoen of van hoog- naar piekseizoen), wordt het prijsverschil geïnd.

overmacht

Bij het boeken van een Huntu Homes accommodatie is het betalen van borg verplicht. Deze dient tijdens het boeken online betaald te worden. De borg wordt op rekening teruggestort na inspectie van de accommodatie bij het uitchecken. Het bedrag van de borg is als volgt: 2-persoons appartementen Drumi en Luna: €350; 7-persoons familiehuis Ohana €1250.

Indien er schade ontstaat aan de accommodatie als gevolg van het handelen van de gast, al dan niet opzettelijk, dan vragen wij je dit aan onze beheerder te melden, zodat wij de schade zo snel mogelijk kunnen herstellen. Wij hebben het recht om de kosten van het vervangen of repareren van items te verhalen op de gast bij het uitchecken. Voor alle duidelijkheid: schade omvat, maar is niet beperkt tot, permanente vlekken, brandplekken van sigaretten, scheuren, krassen of andere schade aan meubels en stoffering. Het niet verstrekken van een borg kan resulteren in de weigering van de boeking, zonder restitutie.

borg voor eventuele schade of
verliezen

- Inchecken kan vanaf 16:00 uur
- Uitchecktijd is 11:00 uur
Op verzoek is laat uitchecken mogelijk.

CHECK-in / Check-out tijden

Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor verlies of schade aan persoonlijke uitrusting en eigendommen tijdens uw verblijf bij Huntu Homes of tijdens uw deelname aan activiteiten tijdens uw bezoek aan Curaçao. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen, extra kosten of ongemakken die direct of indirect kunnen worden veroorzaakt door gebeurtenissen buiten onze controle, zoals vertragingen bij de aankomst van internationale vluchten, burgerlijke onlusten, branden, overstromingen, ongewoon slecht weer, Gods lot, overheidsacties of het falen van een machine of uitrusting.

verantwoordelijkheid

Roken is nergens in de accommodaties toegestaan. Gasten kunnen echter buiten de accommodatie/parkeerplaats roken. Op verzoek zijn er asbakken beschikbaar voor de gasten.

Als gasten in de accommodatie roken, zal de volledige borg in rekening worden gebracht en dus 0% van de borg worden terugbetaald, ter dekking van de kosten voor het schoonmaken van het airconditioningsysteem en het ontsmetten van het meubilair, etc. Het management van Huntu Homes behoudt zich het recht voor om de hoofdgast te vervolgen voor eventuele extra kosten als een gevolg van het moeten verplaatsen van toekomstige gasten terwijl de villa wordt schoongemaakt.

rookbeleid

Insecten en ongedierte zullen zeker voorkomen in het tropische klimaat van Curaçao. Dit is normaal en de beheerder zal actie ondernemen om het probleem volledig te verhelpen. Neem zo snel mogelijk contact op met de beheerder van Huntu Homes als je problemen ondervindt met insecten of ongedierte, zij zal gelijk handelen. Het niet tijdig melden van een probleem kan door de gast niet als een reden worden beschouwd om schadevergoeding te vorderen.

insecten & plagen

Het is alle gasten en leden van hun entourage niet toegestaan illegale stoffen, ontvlambare vloeistoffen of andere explosieven of voorwerpen die gevaarlijk worden geacht voor het leven, ledematen of eigendommen in het hotel te gebruiken of mee te nemen.

drugs & gevaarlijke materialen

Het wordt sterk aanbevolen om een reisverzekering af te sluiten die eventuele verliezen tijdens jouw vakantie dekt, inclusief ziekte, letsel, overlijden, schade, verlies en annulering.
Huntu Homes is onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk voor het vervangen of retourneren van ongebruikte delen van de accommodatie en andere gerelateerde diensten.
Huntu Homes is niet verantwoordelijk voor enige schade, verlies, letsel en overlijden geleden door gasten die zowel binnen als buiten de accommodatie verblijven.
Hoewel wij ons uiterste best doen om de juistheid van de informatie op onze website te garanderen, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen en aanpassingen die door het management worden aangebracht.
Huntu Homes is niet verantwoordelijk voor verlies en schade aan de persoonlijke bezittingen van gasten en bezoekende gasten, inclusief de auto en persoonlijke bezittingen die daarin zijn achtergelaten.

aansprakelijkheid

Wij streven ernaar om al onze gasten een comfortabele omgeving te bieden. Houd er rekening mee dat onze accommodaties zich in een woonwijk bevinden en dat er relevante geluids- en functiebeperkingen gelden. Er worden op geen enkel moment feestjes of lawaai geaccepteerd, tenzij dit vooraf is afgesproken. Volg deze regels om uitzetting uit Huntu Homes te voorkomen in geval van klachten.

anderen

Deze Algemene Voorwaarden vallen in alle opzichten onder de Nederlandse wet en eventuele juridische stappen die voortvloeien uit het contract zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in dat land. Wij zijn niet aansprakelijk, op grond van een onrechtmatige daad of contract, voor enige schade of verlies geleden of opgelopen door bezoekers, met inbegrip van directe, gevolg-, incidentele, speciale of indirecte schade, die voortvloeit uit of direct of indirect voortvloeit uit: Internationale vluchtvertragingen, eventuele overheidsbeperkingen, oorlogsstakingen, vakbondsacties, rellen, natuurrampen of enige andere gebeurtenis of omstandigheid buiten onze controle.

Als je vragen hebt over dit privacybeleid of de voorwaarden, neem dan contact met ons op via e-mail: info@huntuhomes.com.

regelgeving